Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kuřecí čtvrtky na černém pivu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

9. 10. 2013 15:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie982 kJ / 235 kcal
Bílkoviny3,23 g
Tuky3,17 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem podávala s červaným zelím na víně

http://www.toprecepty.cz/recept/30710-cervene-zeli...

Uvedené časové údaje jsou orientační. Záleží, jaký druh trouby máme. Já mám plynovou.

S pivem opatrně,pokud se ho přidá více, tak jídlo hořkne.

Našla jsem pár receptů s černým pivem,tak je přidávám do podobných.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 7. 2017 20:13

chocolate: Velice jsi mě potěšila,děkuji:-KJsem ráda,že chutnalo a pana domácího také zdravím:-*

chocolate chocolate

21. 7. 2017 15:51

Dnes jsem dostala domaci kuratko, ktere behalo po dvorku a uzrelo (na rozdil od Andrejovych chcipaku) i slunicko a proto jsem se rozhodla, ze by to chtelo jinou (nez obligatni) upravu, aby bozatko nepolozilo zivot nadarmo.
A protoze jsem (taktez z daru nasi Vysociny) mela v planu cuketove zeli, hledala jsem pro pripomenuti recept, kde "kurokacena" nelezi primo na zeli.
Polovina kozlika poslouzila panu domacimu na zprijemneni koukani do prosklene trouby a ten pry taktez zdravi, dekuje a oddychuje:-*.

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 10. 2013 16:33

Nikina:suslajda:Jana Remkova:
Díky:-K:-K

Nikina Nikina

15. 10. 2013 08:38

Drahouši to je opět krása :yes::-K

suslajda suslajda

10. 10. 2013 17:45

jako vždy:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2013 23:50

:-p:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 10. 2013 19:34

Vaše milé komentáře mě velice potěšily:-*moc Vám děkuji:-K:-K


1974andrea:Andrejko,já už takto dělávám kuřátko cca 35let:-DPříjde mi,že se ta kůrčička tak nepřichytává,jako když se přidá i trošku medu(to si také občas"střihnu",ale moc málo).Původně jsem chtěla přidat pouze fotky k některému receptu,ale nenašla jsem tuhle zjednodušenou verzi:-)Také mě nenapadlo,že to tady ještě není:-)

ivulinka ivulinka

9. 10. 2013 19:26

Moc jedlé fotky, Aničko, radost se na ně dívat :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 10. 2013 19:04

Aničko, mám ráda takto pečené kuřátko, nedávno jsem zkoušela tři v jednom, Tvůj receptík se mi moc líbí:-K;-):yes:

danielle72 danielle72

9. 10. 2013 17:28

Ty ses nám vybarvila na podzim :-)) Taková krása, až sem cítím tu vůni a chuť zkaramelizované kůrčičky, aaach :-*:-*:-* No nic, jdu si ohřát fazolový buřtguláš, abych se uklidnila...:-S:-D

1974andrea 1974andrea

9. 10. 2013 16:54

Takhle já dělám stehna k zelí léta letoucí;-), vůbec jsem si netroufala tady ani hledat, myslela jsem, že to tady dávno je:-D Ale Drahuško, je to dobrota:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 10. 2013 16:13

rebeka:Ta druhá je právě taková máznutá,jak šla z masa pára:-))Díky;-)

cathleen:Přesně tak:yes:chutná to opravdu jako kačena:-p:-))

hanahcotton:Haninko,to je včerejší bašta:-))Ale zlatoušek měl ještě dnes do práce 2kousky:-)Skoro mu to závidím:-*Já jsem musela opět vařit:-D
Děvčata moc Vám děkuji:-*:-K:-K

rebeka rebeka

9. 10. 2013 15:59

zejména u druhé fotky jsem jenom polkla:-p krása, Drahuško:-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 10. 2013 15:36

Jj, tohle je výborná úprava, už jsem dělala:yes:Voní to jako pečená kachna.:-p (+ bodík, samo!)

hanahcotton hanahcotton

9. 10. 2013 15:28

:yes::yes:koukám, že i u vás dnes byl kuřecí den...:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept kuře na černém pivu jako kachna kuře na černém pivu kuřecí čtvrtky se zelím pečené kuře na černém pivu kuře na černém pivě kuřecí čtvrtky na pivu pecene kure na cernem pive kureci stehna na cernem pivu kachna na černém pivu kuřecí stehna v troubě na pivě kuře pečené na černém pivě kuřecí čtvrtky recept kure na pivu kuřecí čtvrtky na pivě kačena na pivě kuřecí stehna na černém pivě kachna na černém pivě kuře kachna černé pivo kuřecí čtvrtky recepty kuřecí čtvrtky

Suroviny: kuře čtvrtky, sůl, kmín celý, cibule, pivo černé, voda, máslo

TopRecepty.cz

Kuřecí čtvrtky na černém pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBlz