Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 1,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku.
Krok 2: Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
Krok 3: Smažíme po obou stranách dozlatova.
Krok 4: Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Moje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 52 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 58 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
vykoštění pstruha,
pstruh recepty,
recept pstruh,
recepty ryby,
holandský pstruh,
smažený pstruh,
holandský pstruh recept,
pstruh,
vykoštění ryby,
vykošťování pstruha,
jak dlouho smažit pstruha,
pstruh recept,
ryba po italsku,
recept na pstruha,
holandský pstruh recepty,
jak vykostit lososa,
jak vykostit pstruha,
recepty pstruh,
jak dlouho smažit lososa,
vykoštění lososa
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka,
pepř,
vejce,
voda,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (7)