Postup přípravy
Krok 1: Očištěné žampiony nakrájíme na čtvrtky.
Krok 2: Sýr nakrájíme na kousky dle velikosti žampionových kousků. Střídavě napichujeme na špíz, který obalíme v trojobalu (raději 2x) a osmažíme na oleji.
Krok 3: Podáváme s tatarskou omáčkou a s oblíbenou bramborovou přílohou nebo s pečivem.
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionovo-sýrové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N92z
Moje poznámka
Žampionovo-sýrové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N92z
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 20 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 3 minutami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 2 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 3 hodinami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 3 hodinami
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 5 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 5 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 6 hodinami
Tématické fráze:
syrové špízy,
syrový špíz,
špízy syrove,
sýrové špízy recept,
špízy v trojobalu,
špíz v trojobalu,
sýrový špíz v trojobalu,
špiz,
sýrový grilovaný špíz,
sýrové špíz,
spíz sýrový,
sýr madeland,primátor -recepty,
grilovaný sýrový špíz,
sýrový špíz recept,
sýrovo-žampionový špíz,
žapionový špíz,
sýrové špízy se zampionem,
grilovaný špíz sýr,
šampionovo syrovy špíz,
špízy recepty v trojobalu
Suroviny:
žampióny,
sýr eidam,
mouka,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)
Bodík