Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 900 kJ / 2 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,28 g |
Tuky | 150,24 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 11,19 g |
Sacharidy | 118,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradiční vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q4v
Moje poznámka
Netradiční vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q4v
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 1 hodinou
Znojemská omáčka
Komtesina před 9 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 9 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 9 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 10 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 10 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 11 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 11 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása,
jak připravit vinnou klobásu,
vinná klobása recept,
vinná klobása v troubě,
zapékací klobásy,
recepty vinná klobása v troubě,
smažení vinné klobásy,
zapékací klobása,
recept vinná klobása v troubě,
vinná klobása z trouby,
jak smažit vinnou klobásu,
smažení vinných klobás,
vinná klobása se špenátem,
jak smažit vinné klobásy,
jak připravit vinou klobasu,
vinná klobása pečená v troubě se smetanou,
opečená vinná klobása,
klobasa,
vinná klobása pečená v troubě,
vinná klobása recepty
Suroviny:
klobása vinná,
cibule,
olej,
mouka hladká,
ocet balsamiko,
tymián čerstvý,
smetana zakysaná,
vejce,
špenát listový,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Bodíky jsou tvoje a já zazářila
Díky