Postup přípravy
Krok 1: Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou worchesteru.
Zveřejněno 24. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Moje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Tématické fráze:
cerelová pomazánka,
falešná krabí pomazánka z mrkve,
humrová pomazánka na chlebíčky,
pomazánka z filé,
cerelový salát,
recept na falešnou humrovou pomazánku,
recept na humrovou pomazánku,
falešný humrový salát z celeru,
humří salát,
humrová pomazánka z krabích tyčinek,
humrový salát,
falešný krabí salát,
pomazánka z filé a celeru,
nepravý humr,
humrový salát z celeru,
falešná majonéza,
humrova majoneza,
krabí pomazánka z filé,
pomazanka chatka ,mrkev,celer...,
falešná humrovka
Suroviny:
filé,
sůl,
majonéza,
jogurt bílý,
citron,
cukr,
omáčka worcesterová
Komentáře (7)
Mrkev (ani cukr) jsem nepoužil a nasládlé to bylo ažaž...
No, možná proto, že jsem místo filé použil humra (z plechu)
***
Mazal jsem bohatě na čtyři tenké plátky veky a k dokonalosti dotáhl měsíčkem z cibule a půlměsíčkem citronu (i s kůrou)
K tomu François de Rozay (Kaufland)
Obého bylo taktak akorát pro dva k výročí...