Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,57 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 42,54 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a najemno nakrájenou červenou cibulí.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Moje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 17 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 30 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 50 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 53 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 57 minutami
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 4 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Tématické fráze:
masové soté,
recepty z králíčího masa,
králičí maso recept,
králičí maso recepty,
hovězí sote,
recepty z kuřecího masa,
recepty na králičí maso,
soté z králíka,
kuřecí soté,
máslová jiška,
recepty králičí maso,
králičí nugetky,
sote s kuřecím masem,
kureci maso,
kralici maso-recepty,
recepty kuřecí maso,
vývar z králičího a kuřecího masa,
králičí panenka recept,
kureci sote na majorance,
kuřecí kraličí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule červená,
kapie,
vývar kuřecí,
nať petrželová,
máslo francouzské,
sůl,
olej,
pepř mletý
Komentáře (17)
S těmi teplotami je to, pravda, spolehlivé pravidlo našich babiček (ale komu se i při jejich dodržení někdy neudělaly cucky, ať hodí kámen či jedovatou slinu)
Napraveno - zvoleno "francouzské máslo"
Díky za rychlou odpověď, třeba to někomu pomůže.
Aby se nedělaly hrudky, musí být buď studená jíška a teplý pokrm nebo studený pokrm mícháš s teplou jíškou.