Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,76 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 5,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 343 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 9,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Moje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 18 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 22 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
tempech,
tempech recept,
toprecept,
recepty na jídla ze sojového masa,
recepty ze sójového masa,
jak připravit sojové maso,
jak naložit sojové maso,
vypecky ze sojoveho masa,
co je tempech,
rostena ze sojoveho masa,
co to je tempech,
sojové maso recepty dieta,
tempech recepty,
sojové maso složení,
jidla ze sojoveho masa,
tenpech,
recepty tempech,
recept na roštěnou,
sojové maso a dieta,
saitan
Suroviny:
maso sojové,
masox,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (4)
Jo a ty plátky vždy povařím (dejte je do vařící vody již s kořením a solí, jinak se neochutí), je to rychlejší než čekat, až se nacucají, vymačkám, prokrojím a plním, příp. pak zapeču v troubě, jsou chutnější. K tomuhle se fakt dají udělat i knedléky a omáčka z bešamelu jako k ptáčkům. Přeji vám dobrou chuť.