Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,76 g |
| Tuky | 35,20 g |
| Vláknina | 5,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 343 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 9,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Moje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 1 hodinou
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 25 minutami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 1 hodinou
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 4 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 6 hodinami
Tématické fráze:
tempech,
tempech recept,
toprecept,
recepty na jídla ze sojového masa,
recepty ze sójového masa,
jak připravit sojové maso,
jak naložit sojové maso,
vypecky ze sojoveho masa,
co je tempech,
rostena ze sojoveho masa,
co to je tempech,
sojové maso recepty dieta,
tempech recepty,
sojové maso složení,
jidla ze sojoveho masa,
tenpech,
recepty tempech,
recept na roštěnou,
sojové maso a dieta,
saitan
Suroviny:
maso sojové,
masox,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (6)
Jo a ty plátky vždy povařím (dejte je do vařící vody již s kořením a solí, jinak se neochutí), je to rychlejší než čekat, až se nacucají, vymačkám, prokrojím a plním, příp. pak zapeču v troubě, jsou chutnější. K tomuhle se fakt dají udělat i knedléky a omáčka z bešamelu jako k ptáčkům. Přeji vám dobrou chuť.