Jánošík (bramborák jinak)
Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých vytvarujete na pánvi placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Moje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 8 minutami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 1 hodinou
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 3 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 4 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 14 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 15 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 16 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 16 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 16 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 18 hodinami
Tématické fráze:
bramborák,
bramborák recept,
švýcarský bramborák,
recept na bramborák,
bramborak trochu jinak,
bramboráky trochu jinak,
bramborák v mikrovlnce,
recepty na bramborák,
směs jánošík,
recept bramborák,
bramborové rösty,
jánošík jídlo,
bramborový jánošík,
recepty bramborak,
bramborák z mikrovlnky,
bramboráky v mikrovlnce,
jídlo jánošík,
švýcarské bramboráky,
jánošíkové placky,
salat janosik
Suroviny:
brambory,
vejce,
šunka uzená,
cibule,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (67)
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Já ho ještě nedělala. Půjdu to zkusit a dám vědět, jak jsem dopadla.
Když dávám nastrouhané brambory na pánev-mám dát slabou placku nebo spíš hustější??Když jsem bram.placku otáčela,tak mi to nešlo,trhalo se mi to!!!Když jsem jí stěží otočila,tak jsem rozklepla vajíčko(mám ho trochu rozmáznout po těch bramborech nebo jak ho rozklepnu nechat ho tak???Navrch dala sýr,salám,....Bylo to takové po delšim čase vypadající to vajíčko syrové,tak jsem to otočila zas a dopekla.Nebylo to špatné ale poradte co dělám za chybu,že jsem se s tím tak dlouho patlala???Moc díky
Přidal jsem pár fotek