Jánošík (bramborák jinak)
Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých vytvarujete na pánvi placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Moje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 1 hodinou
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborák,
bramborák recept,
švýcarský bramborák,
recept na bramborák,
bramborak trochu jinak,
bramboráky trochu jinak,
bramborák v mikrovlnce,
recepty na bramborák,
směs jánošík,
recept bramborák,
bramborové rösty,
jánošík jídlo,
bramborový jánošík,
recepty bramborak,
bramborák z mikrovlnky,
bramboráky v mikrovlnce,
jídlo jánošík,
švýcarské bramboráky,
jánošíkové placky,
salat janosik
Suroviny:
brambory,
vejce,
šunka uzená,
cibule,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (72)
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Já ho ještě nedělala. Půjdu to zkusit a dám vědět, jak jsem dopadla.
Když dávám nastrouhané brambory na pánev-mám dát slabou placku nebo spíš hustější??Když jsem bram.placku otáčela,tak mi to nešlo,trhalo se mi to!!!Když jsem jí stěží otočila,tak jsem rozklepla vajíčko(mám ho trochu rozmáznout po těch bramborech nebo jak ho rozklepnu nechat ho tak???Navrch dala sýr,salám,....Bylo to takové po delšim čase vypadající to vajíčko syrové,tak jsem to otočila zas a dopekla.Nebylo to špatné ale poradte co dělám za chybu,že jsem se s tím tak dlouho patlala???Moc díky
Přidal jsem pár fotek