Segedínský guláš z PH
Výborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým knedlíkem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,86 g |
| Tuky | 102,63 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 575 mg |
| Sodík | 4,74 g |
| Sůl | 11,75 g |
| Sacharidy | 82,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANGB
Moje poznámka
Segedínský guláš z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANGB
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 17 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 35 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 3 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš,
segedinsky gulas v pomalem hrnci,
segedínský guláš se smetanou,
segedin v pomalém hrnci,
segedínský guláš v ph,
segedínský guláš z pomalého hrnce,
segedínský guláš recept,
recept segedínský guláš,
segedinsky gulas pomaly hrnec,
segedin v ph,
pomaly hrnec segedinsky gulas,
segedín z pomalého hrnce,
jak uvarit segedinsky gulas,
segedinsky gulas video,
recept na segedinsky gulaš,
segedínský guláš z plecka,
pomaly hrnec segedin,
segedínský guláš s česnekem,
segedínky guláš,
segetínský guláš
Suroviny:
plec vepřová,
zelí kysané,
cibule,
smetana ke šlehání,
mouka,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (49)
Já jsem zkusila jednou česnek přidat, ale opravdu mi tam vůbec nepasuje, takže nadále bez česneku
přidávám bodík a foto, jestli neva
pokud jde o PH, tak to fakt dávám všechno naráz - cibulka samozřejmě není restovaná z PH, to ani nejde, ale spíš se v tom rozvaří - no nebo, kdybych chtěla restovanou, přidám ji tam před koncem vaření se smetanou...
Vlastně i s tou smetanou to je dilema - znám SG s ní i bez a obojí mám ráda...
Tak snad to bude stačit na odpověď.
+