Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 274 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 164,40 g |
Postup přípravy
Podávame so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOxv
Moje poznámka
Smažená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOxv
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 7 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 12 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
polenta recepty,
polenta,
kukuřičná polenta,
recepty z polenty,
recepty polenta,
recepty z kukuřičné polenty,
recept kukuřičná polenta,
co je to polenta,
recept polenta,
recepty s polentou,
kukuřičná polenta recept,
kukuřičná polenta recepty,
jak uvařit polentu,
placky z polenty,
priprava polenty,
recepty kukuřičná polenta,
polenta priprava,
polenta placky,
pokrmy z polenty
Suroviny:
krupice kukuřičná,
voda,
sůl,
salám měkký,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (19)
Tak to taky nechápu!!! Je tady pár jídel,která jsou v kategorii "bezmasá" a je v nich šunkový salám, uherák apod... Na tyto věci jsem osobně hodně vysazený! Vždyť tohle by pochopil i průměrně inteligentní bernardýn, ne?
Gabika, roládu som nikdy nerobila, ale na 1 l vody 50 g kukuričnej krupice, to je desne málo, to sa tá voda ani nezahustí, nie aby z toho bola hustá kaša. To bude nejaký preklep. Ja osobne nikdy tú krupicu nevážim, ani vodu nemeriam, dávam to od oka. Keď začne voda vrieť, vsypem krupicu a miešam, pozor na pripálenie. Slabý oheň. Kaša začne hneď hustnúť a vidíš, či je dostatočne hustá, nesmie tiecť. Tým, ťe chladne, ešte tuhne.