Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 784 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,44 g |
Tuky | 78,25 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 6,15 g |
Sůl | 14,21 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené mangoldové ( špenátové ) halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noAD
Moje poznámka
Zapečené mangoldové ( špenátové ) halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noAD
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 3 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 17 minutami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 33 minutami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 1 hodinou
Bublanina
Levandule35 před 2 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 4 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 4 hodinami
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 6 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 6 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 6 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova špenatove halušky,
tncz-špenátové halušky,
tncz nova-špenátové halušky,
tncz nova,
tncz nova-špenátové halušky,
halušky zapečené se špenátem,
zapečené halušky se špenátem,
mangolt spenatovy,
recepty mangold,
mangold niva,
špenátový mangold,
špenátová halušky,
halušky se špenátem,
zapékané halušky se špenátem,
tncz nova levné recepty halušky,
tncz špenátové halušky,
tncz nova recepty stenatove halusky
Suroviny:
mangold,
vejce,
mouka polohrubá,
sýr niva,
šunka,
cibule,
sůl
Komentáře (4)