Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 554 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,31 g |
Tuky | 42,24 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,69 g |
Sacharidy | 174,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Moje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 14 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 40 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 1 hodinou
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Tématické fráze:
sýrový chléb,
pečení chleba v pekárně,
nejlepší chleba z domácí pekárny,
pečení chleba v domácí pekárně recepty,
syrovy chleba,
nejlepší recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recept na chleba v domácí pekárně,
šumavský chléb z domácí pekárny,
recepty domácí pekárna,
směs na chleba do pekárny,
francouzký chléb,
nejlepší chléb z domácí pekárny,
sýrový chleb recept,
domácí chléb bez pekárny,
domácí chléb z pekárny,
francouský chleba,
recept na pečení chleba v domácí pekárně,
pečení chleba v domácí pekárně,
recept chleba
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
brambory,
mléko,
olej olivový,
sýr tvrdý,
vejce,
hořčice kremžská,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (26)
Ještě mě napadlo, že tentokrát jsem to vejce s ostatními ingrediencemi šlehala elektrickým šlehačem. Možná i díky tomu to má pórovitější konzistenci... Jo a použila jsem jednu lžíci mléka a dvě lžíce bílého vína (měla jsem tokajské).
Tentokrát jsem dala brambory opravdu malé, z bylinek použila čerstvou bazalku, sušený tymián, oregáno, rozmarýn a špetku chilli. Přidala jsem i sušená rajčátka
Sýr Eidam 45%. Určitě jsem nepekla naposledy. Dík.