Polévka z vepřového masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,26 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 9,78 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 352 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 36,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s uvařenými krupkami.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vepřového masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wABz
Moje poznámka
Polévka z vepřového masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wABz
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka z vepřového masa,
polévka z mletého vepřového masa,
polevka z vepřového vepřového masa,
polévky z vepřového masa,
gulášová polévka z vepřového masa,
polivka z vepřového masa,
polevka s veproveho masa,
polévka z veproveho,
recept na polévku z vepřového masa,
vepřové maso na polévku,
recepty pro bezzubé,
polévka s vepřovým masem,
polévka z vepřového masa s kroupami,
vepřový krém polévka,
veprove polévky,
jaké vepřové maso na polévku,
polevka z veprovym masem,
polevka y veproveho masa y kroupami,
polévky s vepřového masa,
polévka z vepřového kolena
Suroviny:
ořez vepřový,
zelenina kořenová,
cibule,
vejce,
sádlo,
mouka,
sůl,
pepř,
mléko,
nať petrželová,
kroupy
Komentáře (10)
pochválim a dám bod.
Mýt čí nemlít, toť otázka
Já bych myl, ale avšak nemlel, anóbrž sekal jak uvedeno v rcp
Yanull, máte pravdu, lepšie je mäso umyť
Yanull: neviem, prečo treba v receptoch pripomínať, že každé mäso sa má pred úpravou umývať.