Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z vepřového masa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 4. 2015 10:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 719 kJ / 889 kcal
Bílkoviny61,26 g
Tuky53,57 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 403 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy36,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cecilka

13. 4. 2015 20:08

Yanulll,mám pocit, že som sa dostatočne ospravedlnila za svoju chybu pri čítaní receptu. A keď ho vyskúšam, napr. aj zajtra, určite vás
pochválim a dám bod.

yanull

13. 4. 2015 19:48

cecilka: Bylo by třeba pečlivěji číst komentáře. Nepsala jsem umýt, ale umlít, pokud bych psala umýt, tak by tam určitě byl Y ;-). A třeba se tu najde někdo, kdo nebude mýt ani mlít a koupí si maso již namleté, o kterém předpokládá, že je i předem umyté. ;-):-)

magdalenka

13. 4. 2015 18:56

casino:nebudete mi veriť, táto "hamletovská" otázka ma napadla tiež, ale som sa zdržala.:-D mala som dojem, že by sa nestretla s pochopením.:-D

casino

13. 4. 2015 18:49

cecilka:
Mýt čí nemlít, toť otázka ;-)
Já bych myl, ale avšak nemlel, anóbrž sekal jak uvedeno v rcp:yes: Bude menej problémov s umývaním mlynčeka...:-D

cecilka

13. 4. 2015 18:19

P.s.
Yanull, máte pravdu, lepšie je mäso umyť:-D:-D:-D:-D, potom zomlieť a dusiť. Bude menej problémov s umývaním, či už mlynčeka na mäso, alebo s mixérom. (Surové mäso nie je až také mastné ako dusené)

cecilka

13. 4. 2015 18:08

Ospravedlňujem sa, no mala som iné okuliare:-//:-//:-//, celkom dobre som na text nevidela. Ale aj tak som presvedčná, že polievočka je skvelá pre bezzubých=aj pre mňa, takže :-*:-*:-*:-*.

maris

13. 4. 2015 17:32

cecilka: yanull ale píše umlít a ne umýt:-))

cecilka

13. 4. 2015 17:28

Skvelý recept pre bezzubých.
Yanull: neviem, prečo treba v receptoch pripomínať, že každé mäso sa má pred úpravou umývať. :-?:-?:-?:-?. Každý, kto varí, tak to robí automaticky, či nie:-?:-?:-?:-?

yanull

12. 4. 2015 10:12

Možná by bylo dobré ořez umlít předem a pak ho již jen restovat na cibuli ;-)

jambajs

12. 4. 2015 10:09

Milé kuchařinky,omlouvám se za fotku,nějak mi ujela ruka:-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z vepřového masa polévka z mletého vepřového masa polevka z vepřového vepřového masa polévky z vepřového masa gulášová polévka z vepřového masa polivka z vepřového masa polevka s veproveho masa polévka z veproveho recept na polévku z vepřového masa vepřové maso na polévku recepty pro bezzubé polévka s vepřovým masem polévka z vepřového masa s kroupami vepřový krém polévka veprove polévky jaké vepřové maso na polévku polevka z veprovym masem polevka y veproveho masa y kroupami polévky s vepřového masa polévka z vepřového kolena

Suroviny: ořez vepřový, zelenina kořenová, cibule, vejce, sádlo, mouka, sůl, pepř, mléko, nať petrželová, kroupy

TopRecepty.cz

Polévka z vepřového masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wABz