Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 26,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 2 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 11 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 18 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 52 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (27)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.
udělá se hodně porcí a opravdu moc dobré.
Dávám bod.
Simona
Drobek, alias Michal
Díky.