Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 366 kJ / 3 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,75 g |
Tuky | 156,50 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 375,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvedené suroviny vymícháme v těsto, které má takovou, řekla bych, skoro až gumovou konzistenci a skvěle se s ním pracuje.
Krok 2: Vyválíme na plát a rádýlkem krájíme na tyčinky.
Krok 3: Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 10 - 15 minut.
Zveřejněno 28. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
Moje poznámka
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 22 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 15 minutami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 38 minutami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 1 hodinou
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 3 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 5 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 5 hodinami
Tématické fráze:
zelné tycinky,
zelňáky rychlovka na plech,
zelne slane tycinky,
tyčinky ze zelí,
slané tyčinky se kysaným zelím,
tyčinky s kysaným zelím,
tvrdé tyčinky na chroupání,
zelné tyčinky recept,
výborné křupavé zelnáky k vínu,
slané zelné tyčinky,
slane tycinky z kysaného zelí,
tyčinky z kysaného zelí,
zelné čtverečky k vínu,
slané tyčinky se zelím,
zelne susenky,
zelné pečivo k pivu,
tyčinky kyselé zelí,
zdravé tyčky,
zdravé slané tyčky recept,
cuketové tyčky
Suroviny:
zelí kysané,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
kmín celý,
koření
Komentáře (22)
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe