Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 344 kJ / 3 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,91 g |
| Tuky | 232,85 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 5,11 g |
| Sůl | 12,51 g |
| Sacharidy | 264,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J24g
Moje poznámka
Květákový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J24g
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 45 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 43 minutami
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 9 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 13 hodinami
Tématické fráze:
květákový quiche,
quiche s kvetakem,
quiche kvetak,
kvetakový quishe,
quiche - recepty,
quiche z květáku,
recept na quiche s květakem,
květákový kiš,
kiš z celozrnné mouky,
květáková rokokový kis,
kevetakovy kis,
kvetakovy quiche se slaninou,
kvetak quiche kis,
květákový quich,
květákový quische,
quiche s kvetakem recept,
kiš recept na těsto se sádlem,
květakový quisch,
rychli recept s kvetakem,
tncz nova kvetakove spizy
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
vejce,
voda,
květák,
smetana ke šlehání,
cibule,
vejce,
šunka,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (4)