Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 605 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 385,25 g |
Tuky | 56,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 2,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Moje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 6 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuřecí řízky,
smažený kuřecí řízek,
smažený řízek,
plneny rizek,
jak dlouho smazit kureci rizky,
jak dlouho smažit řízky,
smažené kuřecí prsní řízky recepty,
smažené kuřecí řízky,
plněný kuřecí řízek s nivou,
řizky smažené plněne,
jak dlouho smazit rizek,
plneni rizek,
smažený kuřecí řízek recept,
kuřecí řízek,
jak dlouho smazit kureci rizek,
plněné kuřecí prsíčka řízek,
smažené plněné řízky,
plněné kuřecí prsíčka smazena,
plněný kuřecí,
plnene rizky
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina uzená,
šunka,
sýr tavený,
koření kari,
sůl,
mouka hladká,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)