Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 602 kJ / 383 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 16,36 g | 
| Tuky | 7,97 g | 
| Vláknina | 10,52 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 123 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 57,70 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso naklepeme a osolíme z obou stran.
	Krok 2: Připravíme si těsto na bramboráky. Brambory nastrouháme, osolíme, opepříme a přidáme vejce, mouku, česnek a majoránku. Zaděláme v hustější těstíčko. Mouku je třeba přidávat dle hustoty. Každé brambory jsou jiné. Těsto musí být tužší.
	Krok 3: Na dlaň si položíme řízek o velikosti dlaně, poklademe směsí a pomalu přendáme těstem dolů do rozpáleného oleje na pánvi. Hned přidáme lžící těsto navrch masa a pomalinku smažíme, aby maso uvnitř bylo dokonale propečené. Smažíme ve větším množství oleje.
Zveřejněno 3. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Krůtí ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zo5w
Moje poznámka
					
				
Krůtí ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zo5w
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kuřecí ondras, 
						
						
							krůtí řízek ondráš, 
						
						
							kuřecī ondráš recept, 
						
						
							kuřecí steak ondras, 
						
						
							ondras z krutiho masa, 
						
						
							ondras se zelim, 
						
						
							ondraš, 
						
						
							ondras z prsicek, 
						
						
							videorecept kuřecí ondras, 
						
						
							kureci ondras videorecept, 
						
						
							kuřecí ondráš recepty, 
						
						
							kuřecí ondraz, 
						
						
							kuřecí řízek ondras, 
						
						
							pecene stehno s kukuricnymi lupinky, 
						
						
							střapačky recept, 
						
						
							ondráš masový, 
						
						
							řízek ondráš videorecept, 
						
						
							videorecept řízek ondráš, 
						
						
							ondráš naopak recepty, 
						
						
							krůtí maso recepty ondras
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							česnek, 
						
						
							prsa krůtí
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (21)
Nepochybujem, že terezicka1 je šikovná osoba, ale ak už pridáva toľko receptov, mohlo ju napadnúť použiť vyhľadávač.
Snáď sa nenaštve, neodíde a prekvapí nás naozaj nejakým netradičným a originálnym receptom.
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=3608&s...
Alebo sa mi to zdá? Má zmysel donekonečna pridávať chronicky známe recepty?
Psala jsem komentář slušně, nepovažovala za urážlivý nebo osočující. Jo, chápu je taková situace - doba. Tak zmiznu ze zorného pole. Nemám ráda ani zájem o nějaké třenice.
Pěkný večer
1) Zprávu určenou pro konkrétního autora receptu napsat jemu soukromě a ne do komentáře.
2) Nekritizovat podobné nebo stejné recepty. Tímto se vždy dosáhlo jen toho, že nová autorka receptů, která se rozhodla svými recepty inspirovat spoustu kuchařů a kuchařek požádá o smazání receptů, případně i celého účtu.
Tak proč zase toto?!
Téměř všechny recepty jsou tu Xkrát, žádné mimořádné inspirace. Nevím, zda je to tak moc efektivní přínos.