Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 365 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,31 g |
Tuky | 3,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0mA
Moje poznámka
Vepřová kotleta na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X0mA
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 52 minutami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 6 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 7 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 7 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprova kotleta na paprice,
vepřové kotlety na paprice,
vepřová kotleta s knedlíkem,
kotleta na paprice,
kotlety na paprice,
vepřové na paprikách,
vepřové na paprice,
vepřová kotleta knedlík,
vepřová kotleta recept,
kotleta-knedlík - recept,
recepty z vepřové kotlety,
kotlety s knedlíkem,
omáčka z kotlety a z papriky,
omáčka paprice houskový knedlík vepřová,
vepřová kotleta omáčka knedlík,
vepřová kotleta s knedlíkem recept,
vepřová kotleta na rajčatech a paprikách,
veprova kotleta s houskovym knedlikem,
vepřová kotleta s knedlík,
vepřové kotlety s knedlík
Suroviny:
kotleta vepřová,
paprika čerstvá bílá,
cibule,
vývar,
sůl,
kmín celý,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (2)