Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 521 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 170,75 g |
Vláknina | 14,85 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 9,35 g |
Sůl | 22,33 g |
Sacharidy | 97,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený Gotthaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWjY
Moje poznámka
Zapečený Gotthaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWjY
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 14 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 7 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 9 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 9 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 9 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 10 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 10 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečený gothaj,
zapečený kabanos,
kabanos na pivu,
kabanos na pivě,
cikanska omacka,
kabanos s cibulí,
kabanos s kečupem,
gothaj zapeceny,
zapečený gothaj v bramboráku,
zapečený kabanos recepty,
kabanos na černém pivu,
zapečený gothaj s nivou a cibulí,
recepty kabanos, cibule kečup,
kabanos recepty,
co se zbytky kabanusu,
čabajská klobása,
recepty s gothaj v bramboraku,
gothaj v bramboráku,
gothaj zapečený v bramboráku,
godhaj zapeceny v bramboraku
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo světlé,
kečup sladký,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
ivuli
Akorát nevím co je cikánská omáčka a nefandíme feferonkám, ale s tím si už nějak poradím