Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,90 g |
| Tuky | 39,00 g |
| Vláknina | 34,50 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 351 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 445,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVDY
Moje poznámka
Podmáslový chléb III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVDY
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 14 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb z domácí pekárny,
podmáslový chléb,
pekárna bifinet,
kávovar bifinet,
domácí pekárna bifinet,
domácí podmáslový chléb,
domácí pekárna bifinett,
recept na podmaslovy chleb,
kompernass.com,
domácí podmáslový chleba,
pekarna bifinett,
kavovar bifinett,
bifinett kávovar,
chleba z kysaného podmáslí,
podmáslový chléb recept,
bifinett-domácí pekárna,
recept na podmáslový chléb bez domácí pekárny,
podmaslovy chleba z domaci pekarny,
bifinet,
podmáslový chleba
Suroviny:
podmáslí,
olej,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná chlebová,
kmín celý,
cukr,
droždí sušené
Komentáře (8)
http://www.kompernass.com/pages/index.php?page=1,2...
http://www.kompernass.com/pages/index.php?page=1,2...