Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 58 801 kJ / 14 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,80 g |
Tuky | 164,64 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 3 032,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Moje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 1 hodinou
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 1 hodinou
Jahodové muffiny
Petra.21 před 2 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 10 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 12 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 13 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 15 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 15 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 16 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 16 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 16 hodinami
Tématické fráze:
mille feuille,
mille-feuille,
millefeuille,
mille foile,
mille feuille recept,
millefeuile,
mille-feuille recept,
mille-feuilles,
mille feuile,
mille feuille tisíc listů,
mille feillae,
millefeule,
millefeulie,
mile feuille,
mille feuilles,
millefemille,
dezert mille recept,
„být perplex”,
mille feuile kolač,
francouzský dezert mille feuille
Suroviny:
těsto listové,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
vejce,
máslo,
šlehačka,
cukr moučkový,
pudink
Komentáře (12)
Dá se koupit těsto, sice dražší, na papíru již rozválené. Dobře se s ním pracuje, dá se dělit i s papírem a ani byste ho nemusela ořezávat
Pokud chcete mít horní plát nerozfofrovaný při krájení řezů (ale lze to pěkně nakrájet "pilkou), tak zkuste jeden plát nakrájret na díly už před pečením (na papíru a neoddělovat - pečením se to rozestoupí) a po upečení poskládat na krémem potřené pláty a teprve následně řezy dokrojit
Technická:
"dáme péct klasicky dozlatova"
No, já peču při 220 až 230°C
Milfei - mrožovník
Přeloženo z jazyka Francouzština