Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí směs na thajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVpX
Moje poznámka
Kuřecí směs na thajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVpX
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 7 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 8 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 8 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 9 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 10 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 12 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Tématické fráze:
thajské recepty kuřecí maso,
kuřecí směs,
thajske recepty,
thajská omáčka,
thajská kuchyně recepty,
thajska kuchyne recepty kokosove mleko,
thajské omáčky,
kuřecí maso,
kuřecí po thajsku,
thajská kuřecí pánev,
thajské recepty z kokosového mléka,
thajská omáčka recept,
thajské kuřecí maso,
thajska kokosova omacka,
recepty thajské kuchyně,
thajské kuřecí,
red curry,
čína s kokosovým mlékem,
kuřecí maso na thajský způsob,
kuřecí maso kokosové mléko
Suroviny:
řízky kuřecí,
zelenina thajská,
sůl,
pepř,
pasta kari,
mléko kokosové,
smetana,
rýže
Komentáře (6)
pridavam se k Drobkovi - cinske restaurace jsou u nas (irsko) take nevalne urovne..
Máme thajskou kuchyni moc rádi, radši než čínskou, ta je tady v americe založena hlavně na univerzální hnědé omáčce z kukuřičného škrobu. A to je opravdu FUJ.
Přidávám převeliký bod a žádost o další thajské recepty.