Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 496 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,57 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Moje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 54 minutami
Znojemská omáčka
Komtesina před 8 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 8 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 9 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 9 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 9 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 9 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 10 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 10 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
plněné krůtí řízky,
smažené krůtí řízky,
krůtí prsa s nivou,
rizky plnene nivou,
krutí řízky plněné,
plněné řízky nivou,
smažený plněný řízek,
plneny kruti ryzek,
krůtí plněné řízky,
krůtí řízek,
plneny smazeny syr,
řízek s nivou,
recepty s nivou,
řízky z krůtích prsou,
krůtí prso řízky,
plněny smaženy řizek,
krůtí řízky smažené,
smažený sýr vytéká,
krůtí řízky plněné nivou,
plněné krůtí maso
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr niva,
paprikáš,
sůl,
pepř,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (10)