Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 322 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Moje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 58 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 45 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 55 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprovy steak,
vepřový steak s broskví,
vepřový steak recept,
veprovy stejk,
vepřový steak tenké plátky recepty,
zapečené vepřové steaky,
vepřový steak recepty,
vepřový steak zapečený s vejcem a sýrem,
steak se sýrem,
zapekaný vepřový steak,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
vepřový steak z kotlety top recepty,
veproovy steik,
recepty od ladí hrusky z vepřového masa,
veprovy stejk se sýrem,
steaky se sýrem,
bravcove kare steak,
veprovy steak s zampiony a syrem,
vepřové steaky,
bravcovy steak
Suroviny:
maso vepřové,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
hořčice,
sýr eidam,
víno
Komentáře (5)
V rcp je klíčová věta "podľa hrúbky mäsa"
No, ač na praseti jsou krkovička a kotletka hnedle vedle, tak na pánvi se chovají každá jinak... I když si krkovice nechá "víc líbit" (jen tak se nevysuší), tak já bych z krkovice odkrojil na 1 porci pouze jeden kus masa, protože při stejné váze by byly dva kusy masa příliš tenké a hrozí riziko, že maso bude jako podrážka
Ale mám za to, že pro kuchařské novice je méně rizikové začít s krkovicí...