Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 322 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Moje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 6 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 9 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 10 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 10 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 11 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 13 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 13 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 15 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 16 hodinami
Tématické fráze:
veprovy steak,
vepřový steak s broskví,
vepřový steak recept,
veprovy stejk,
vepřový steak tenké plátky recepty,
zapečené vepřové steaky,
vepřový steak recepty,
vepřový steak zapečený s vejcem a sýrem,
steak se sýrem,
zapekaný vepřový steak,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
vepřový steak z kotlety top recepty,
veproovy steik,
recepty od ladí hrusky z vepřového masa,
veprovy stejk se sýrem,
steaky se sýrem,
bravcove kare steak,
veprovy steak s zampiony a syrem,
vepřové steaky,
bravcovy steak
Suroviny:
maso vepřové,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
hořčice,
sýr eidam,
víno
Komentáře (5)
V rcp je klíčová věta "podľa hrúbky mäsa"
No, ač na praseti jsou krkovička a kotletka hnedle vedle, tak na pánvi se chovají každá jinak... I když si krkovice nechá "víc líbit" (jen tak se nevysuší), tak já bych z krkovice odkrojil na 1 porci pouze jeden kus masa, protože při stejné váze by byly dva kusy masa příliš tenké a hrozí riziko, že maso bude jako podrážka
Ale mám za to, že pro kuchařské novice je méně rizikové začít s krkovicí...