Suroviny
Porce: 3 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 868 kJ / 1 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,03 g |
| Tuky | 96,57 g |
| Vláknina | 13,58 g |
| Cholesterol | 888 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 74,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvičková i masová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08gy
Moje poznámka
Mrkvičková i masová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08gy
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 4 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 7 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 59 minutami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 1 hodinou
Fazolová polévka
Merylas před 1 hodinou
Vosí hnízda
Janet.P před 1 hodinou
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 1 hodinou
Houskové knedlíky
mikii před 2 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 3 hodinami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Tématické fráze:
masová sekaná,
mrkvová sekaná,
příprava sekané,
masova sekana recept,
příprava masové sekané,
mrkvičkova,
masovásekaná,
mrkvičkový dort,
masová sekaná top,
sekaná ve slanině,
mrkev do sekane,
velikonoční masová sekaná,
masovásekaná. cz,
recetp sekaná,
mrkvova masova sekaná,
mleté maso s mrkví,
recept na masovou sekanou,
recepty z masove sekane,
masová sekaná recepty,
masová sekaná bez vajec
Suroviny:
slanina,
cibule,
maso mleté,
rohlík,
mléko,
mrkev,
vejce,
strouhanka,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (5)