Suroviny pro 1
asi 6 porcí
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 371 kJ / 1 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,00 g |
| Tuky | 64,62 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve orestujeme na oleji nebo na sádle drobně nakrájenou cibuli.
Krok 2: K ní přidáme maso nakrájené na kostičky, osolíme a opepříme.
Krok 3: Salám a okurky nakrájíme na kostičky, párek na kolečka a vše přidáme do hrnce k masu.
Krok 4: Vmícháme plnotučnou hořčici, zalijeme vodou a vaříme téměř do změknutí masa.
Krok 5: Zahustíme záklechtkou z vody a trochy polohrubé mouky a necháme ještě dobře provařit. V závěru přihodíme i na kostky nakrájená vejce.
Krok 6: Příloha: knedle, těstoviny apod.
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
Moje poznámka
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
Nejnovější recepty
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 26 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 56 minutami
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 10 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 11 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 11 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 12 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
rozstřelený ptáček,
rozstřelený španělský ptáček,
rozlétané ptáčky,
rozlítaní ptaci,
rozlítaný španělský ptáček z vepřového,
rozlitane ptacky,
rozstřelení ptáčci,
rozlítaní ptáčci,
rozlitany ptaci,
omáčka rozlítaní ptáci,
rozstrelene ptacky,
kuchařská pohotovost španělský ptáček,
recept na rozletáné ptáčky,
rozlítaný španělský ptáček recepty,
rozlítaný ptáček,
hovězí rozlítaný ptáčky,
roztřelený ptáček,
španělské ptáčky pro začátečníky,
rozlítaný španělský ptáček,
rozlítaný ptáčci
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
vejce,
okurky sterilované,
párky,
salám
Komentáře (7)