Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 33,10 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Moje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový perník
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 57 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 2 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 11 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 14 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 15 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 16 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 17 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 19 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 19 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk recepty,
veprovy jazyk na česneku,
vepřový jazyk,
recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recept,
vepřový jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
pokrmy z česneku,
jak vyudit veprove jazyky,
jak upravit uzený hovězí jazyk,
vepřový jazyk úprava,
vepřové jazyky,
veprove jazyky na cesneku,
hovězi jazyk,
jak vyudit hovezi jazyk,
jak vyudit vepřový jazyk,
recept vepřový jazyk,
recept na úpravu vepřového jazyka,
recept na vepřovy jazyk,
hovězí jazyk na cesneku
Suroviny:
jazyk vepřový,
sůl,
kmín celý,
česnek,
olej
Komentáře (11)
Vařím tak dlouho, pokud maso po nabodnutí na vidličku samo nesklouzne
***
K receptu
Dělám stejně jak stojí v rcp psáno, až na maličkost:
Používám máááslo
Strašná dobrota je to
(jazyčisko před osmažením krájím podélně na čtyři plátky)
Přidala jsem fotky
Čistila jsem mrazák a oni 2 jazyky koukaly opuštěný a vyplazovali se na mě