Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aljašská treska s mandlemi a kokosem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 172 kJ /
1 236 kcal
Bílkoviny41,06 g
Tuky102,72 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy27,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety tresky částečně rozmrazíme, osušíme, osolíme, okořeníme oreganem a lehce pepřem. Krok 2: Smícháme si strouhanku, mandle a kokos. Krok 3: Rozšleháme a osolíme vejce a filety obalujeme v mouce, vejcích a zamíchané strouhance s kokosem a mandlemi. Krok 4: Obalíme ještě jednou ve vajíčku a namíchané strouhance, hned dáváme smažit do rozpáleného oleje, smažíme pomaleji, aby mandle byly křupavé.

Zveřejněno 12. 8. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Recept jsem si kdysi upravila z nějakého letáku, (bylo to s jinou rybou) asi Kaufland, nejsem si jistá, ale nevadí, hlavně, že je to výborné.

Dávala jsem k tomu bramborovou kaši se smaženou cibulkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QAZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QAZ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tomíku, jen to řekni na plná ústa-je to mrcha podšitá, ale vyzrajeme snad na ní-záleží na admini:-D

Koukám, že Tůmová se zásobila zkopírovanými recepty ... to je ale mr...:-((

Tak dnes jsem vyzkoušela tento recept.Jen jsem zaměnila rybu.Místo a.tresky jsem dělala pangasiuse a to proto, že mám malé děti a ryba bez kostí je pro nás lepší.Nic méně musím tenhle recept opravdu doporučit.:yes:

Holky, tak já to teda prubnu! Ryby máme moc rádi a snad mi ten kokos projde...;-) Ale možná, že ho nepřiznám.:-O A budu jako moje mamča, která nechává 30 let mého otčíma žít v iluzi, že do svíčkové, koprovky, kulajdy a podobných smetanových pokrmů dává místo smetany mléko.:-8 On by totiž po smetaně měl střevní potíže...:-!:-O:-))

Dzungilo, jak říká velmi správně Výbušná, vůbec by to tvoji nepoznali, ta chuť se tam rozmělní a dá to naopak dobrej šmak, krom toho je to krásně křupavý a kokos se tam těžko identifikuje. Vyzkoušej a uvidíš:-D;-)

dzungila, nedavno som robila http://www.toprecepty.cz/recept/1035-javansky-kral... a ten kokos tam absolutne nebol na pritaz a dokonca mozem povedat, ze nemal ani svoju typicku chut...

Bibi, moc krásné!;-) Akorát mě by to s mandlema a kokosem doma asi nikdo nejedl...:-( Bodík pro tebe!:yes:

Teda, Bibi, to se ti zas něco povedlo!;-):yes:

Moc zajímavý recept a věřím, že i chuťově je jídlo výborné. Bodík:yes:

Tématické fráze:
treska, aljašská treska, treska recepty, aljašská treska recept, treska recept, příprava pangasiuse, recept na tresku, recepty z ryb, aljašská treska recepty, příprava mražené aljašské tresky, příprava mražených ryb, priprava tresky, mražená treska, ryba bez kostí, recepty z mražených ryb, priprava mrazene ryby, příprava mražené tresky, recept na pangasiuse, aljašská treska mražená, filety z aljašské tresky

Suroviny:
treska aljašská, lupínky mandlové, moučka kokosová, pepř, koření oregáno, strouhanka, mouka hladká, vejce, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu