Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aljašská treska s mandlemi a kokosem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 8. 2009 19:44

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie5 172 kJ / 1 236 kcal
Bílkoviny41,06 g
Tuky102,72 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy27,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem si kdysi upravila z nějakého letáku, (bylo to s jinou rybou) asi Kaufland, nejsem si jistá, ale nevadí, hlavně, že je to výborné.

Dávala jsem k tomu bramborovou kaši se smaženou cibulkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

4. 3. 2010 18:16

Tomíku, jen to řekni na plná ústa-je to mrcha podšitá, ale vyzrajeme snad na ní-záleží na admini:-D

thomassinno

4. 3. 2010 16:49

Koukám, že Tůmová se zásobila zkopírovanými recepty ... to je ale mr...:-((

Aneta

13. 9. 2009 12:55

Tak dnes jsem vyzkoušela tento recept.Jen jsem zaměnila rybu.Místo a.tresky jsem dělala pangasiuse a to proto, že mám malé děti a ryba bez kostí je pro nás lepší.Nic méně musím tenhle recept opravdu doporučit.:yes:

dzungila

13. 8. 2009 23:18

Holky, tak já to teda prubnu! Ryby máme moc rádi a snad mi ten kokos projde...;-) Ale možná, že ho nepřiznám.:-O A budu jako moje mamča, která nechává 30 let mého otčíma žít v iluzi, že do svíčkové, koprovky, kulajdy a podobných smetanových pokrmů dává místo smetany mléko.:-8 On by totiž po smetaně měl střevní potíže...:-!:-O:-))

Bibinka

13. 8. 2009 09:38

Dzungilo, jak říká velmi správně Výbušná, vůbec by to tvoji nepoznali, ta chuť se tam rozmělní a dá to naopak dobrej šmak, krom toho je to krásně křupavý a kokos se tam těžko identifikuje. Vyzkoušej a uvidíš:-D;-)

vybusna

13. 8. 2009 07:38

dzungila, nedavno som robila http://www.toprecepty.cz/recept/1035-javansky-kral... a ten kokos tam absolutne nebol na pritaz a dokonca mozem povedat, ze nemal ani svoju typicku chut...

dzungila

12. 8. 2009 22:45

Bibi, moc krásné!;-) Akorát mě by to s mandlema a kokosem doma asi nikdo nejedl...:-( Bodík pro tebe!:yes:

JanaDorazinova

12. 8. 2009 21:12

Teda, Bibi, to se ti zas něco povedlo!;-):yes:

pipre

12. 8. 2009 19:48

Moc zajímavý recept a věřím, že i chuťově je jídlo výborné. Bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: treska aljašská treska treska recepty aljašská treska recept treska recept příprava pangasiuse recept na tresku recepty z ryb aljašská treska recepty příprava mražené aljašské tresky příprava mražených ryb priprava tresky mražená treska ryba bez kostí recepty z mražených ryb priprava mrazene ryby příprava mražené tresky recept na pangasiuse aljašská treska mražená filety z aljašské tresky

Suroviny: treska aljašská, lupínky mandlové, moučka kokosová, pepř, koření oregáno, strouhanka, mouka hladká, vejce, olej, sůl

TopRecepty.cz

Aljašská treska s mandlemi a kokosem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QAZ