Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 540 kJ / 1 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,78 g |
| Tuky | 14,97 g |
| Vláknina | 13,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 320,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé zeleninovo-masové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDO
Moje poznámka
Rychlé zeleninovo-masové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDO
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 8 minutami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 42 minutami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 1 hodinou
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 1 hodinou
Obrácená jablková roláda
MarieP před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 3 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 3 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 4 hodinami
Tématické fráze:
rychlé recepty,
vepřové rizoto se zeleninou,
veprove rizoto,
rizoto s vepřovou konzervou,
rizoto recept,
recepty rizoto,
kuřecí rizoto podle polreicha,
rizoto recepty,
rizoto s vepřovým masem,
recept rizoto,
jak uvarit dobre rizoto,
rizoto,
rizoto z vepřového masa,
vepřové rizoto recept,
rizoto vepřové,
recept na dobré rizoto,
rizoto z vepřové konzervy,
recept na rizoto,
rizoto podle polreicha,
recepty rychle
Suroviny:
rýže,
voda,
olej,
koření kari,
sůl,
konzerva vepřová,
žampióny,
rajče,
paprika čerstvá červená,
sýr
Komentáře (6)