Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové rolky s česnekem

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, hustě posypeme bylinkama, prolisovaným česnekem a přidáme špalíček másla. Krok 2: Srolujeme stáhneme provázkem a pozvolna opékáme na panvičce ze všech stran. Krok 3: Hotové rolky vyjmeme z pánvičky a výpek zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme vodou, provaříme dochutíme a nakonec přidáme kousek másla na zjemnění. Dobrou chuť

Zveřejněno 5. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7Qp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7Qp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Krásný recept a ty fotky:-O:-O:-O....+1:-))

Ďakujem,Ivonka.Už vyberám mäso na zajtra:-K

Česnek jde dovnitř, záleží na každém jak kdo má rád jestli česnek nakrájí, naseká nebo prolisuje, klidně můžete dát i česnek do šťávy. Bylinky jsem použila petželku, saturejku, kopr, tymián, prostě to co jsem zrovna měla doma.

Určite vyskúšam,ale tiež by ma zaujímali tie bylinky a ten cesnak:-?Ide donútra pretlačený alebo nasekaný?Alebo do omáčky?Inak krása:-K:yes:

Nádhera a ty krásné brambůrky k tomu.Bodík letí:yes:

použila jsem krůtí plátek (vykoštěné horní stehno), Italské bylinky od Kotányi a místo másla jsem dala plátek uzeného pepřového boku. Pekla jsem v troubě a podávala se šťouchanými brambory. :yes:

Sebeno, to je krása, hned bych si jeden kousek dala...no možná dva :-D Jen mám otázečku, jaké bylinky jsi dávala dovnitř? Asi záleží na chuti každého, ale jen tak pro inspiraci. Koukám, že na talířku máš polníček (tuším :-8), ten jsi tady dávala dovnitř? A co to máš k tomu za krásné brambůrky? Jsem hrozná, ale vypadá to tak chutně, že bych ráda vyzkoušela:-p

michsamant 6. 3. 2010 12:33
vyzera velmi chutne! :yes:

Okouzlující:-K:-* ukládám a posílám :yes:

Sebeno, to je delikatesní a máš to pěkně nafocené. Už jsem něco podobného dělala, ale s bůčkem a v troubě. Jak dlouho ty rolky opékáš, aby byly měkké-jen tak baj oko;-)11.bodík je víc, než jasnej:yes::yes:

Ivono, to vypadá hodně jedle a určitě i voňavě:-p. Krásně nafocené:yes:. :-!:-)):yes::yes::-K +10

Moc hezké:-p. Když jsem viděla fotku, tak jsem si myslela, že to je mirca, asi si budu ty vaše krásné fotky plést :yes: :-))

V jednoduchosti je krása, že?:yes:Já osobně raději z kotletky, kýta mi přijde tvrdá i po dušení.Pěkný recept i lákavá fotka.

Ivono, nadhera:yes:8:yes:

Překrásná fotka, prima recept:yes:

Super a krásné foto k tomu;-);-);-)

sebena...fantazia:yes:

:-p:yes::yes:

Rolky vypadají skvěle:yes: a fotka také:yes:+5.

Není to trestné dávat takový krásný a určitě i chutný recept v tolik hodin večer:-D:-D:-D:-D:-?Jak mám držet dietu;-(;-(;-(?:yes::yes:

Mňam :-p:-p :yes::yes:

:-K:-KNádherná fotka :yes::yes: Roládka také :-K:yes::yes:

Tématické fráze:
pizza rolky, italske bylinkové máslo, cesnekove rolky, recept na italské bylinkové máslo, italské bylinkové máslo recept, bylinky s česnekem, kuřecí rolky s bylinkami a česnekem, vepřové bylinkové rolky, bylinkové máslo polnicek, recepty bylinkové maso, bylinková omáčka s česnekem, kuřecí rolky s česnekem, recepty vepřové plátky bylinky, recepty vepřové plátky bylinkové máslo, recept na pizza rolky, rolky

Suroviny:
kýta vepřová, česnek, bylinky zelené, máslo, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu