Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,76 g |
Tuky | 35,48 g |
Vláknina | 9,08 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 39,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Moje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 10 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 11 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
pajfalský knedlík,
bavorské kulaté knedlíky,
bavorsky knedlik,
bavorské houskové knedlíky,
bavorske knedliky,
bavorske knedliky recept,
bavorsky houskovy knedlik,
bavorský knedlík recept,
bavorský knedlík, recept,
palfajský knedlík,
pajfalský,
payfalský knedlík,
prave bavorske knedliky,
bajfalský knedlík,
pajfalské knedlíky,
pajfalský knedlíky,
pajfalský knedlík recept,
knedlík bavorský,
bavoráky recept,
recept na bavorské knedliky
Suroviny:
houska,
cibule,
česnek,
petrželka,
máslo,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (24)