Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 505 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 23,30 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Moje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 12 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 51 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
dortová želatina,
tvarohový mls,
letní mls,
tvarohovy dort s piskotama,
droetker,
moučníky s broskvema,
letní moučníky,
nepecene letni dorty,
dort s piškotama,
recepty s broskvema,
moučník s broskvema,
droetker.cz,
dort s broskvema,
recepty s piškotama,
tvarohový krém se želatinou,
tvarohove řezy s broskvema,
nepečené letní moučníky,
letní tvarohový dort,
piškot s broskvemi a želatinou,
letní tvarohové dorty
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
jogurt,
šlehačka v prášku,
šťáva broskvová,
sladidlo umělé,
citronka,
broskve,
piškoty,
šťáva broskvová,
víno červené,
želatina
Komentáře (5)
DÍKY Zdenek.