Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08p3
Moje poznámka
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08p3
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 16 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 1 hodinou
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 9 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 9 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 9 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 13 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 14 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 15 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
okoun nilský recept,
okoun nilsky,
nilsky okoun,
okoun nilsky recepty,
recept okoun,
nilský okoun recept,
okoun recept,
recept okoun nilský,
vokoun ryba,
okoun recepty,
nilský okoun recepty,
citronová omáčka k rybě podle polreicha,
okoun,
okoun na másle,
vokoun recept,
recept nilský okoun,
okounek nilský,
citronová omáčka k rybě,
recepty okoun nilsky,
vokoun recepty
Suroviny:
okoun nilský,
ghee,
tymián,
sůl hrubá,
citron,
vejce,
pórek,
máslo,
rama cremefine
Komentáře (5)