Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 618 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,76 g |
Tuky | 5,58 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 13 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 2 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 2 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 3 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 4 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 5 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 6 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 7 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 7 hodinami
Tématické fráze:
kureci se zampiony,
kuřečí na žampiónech,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí maso na žampionech se smetanou,
maso na žampionech,
kuřecí na žampionech se smetanou,
kuřecí maso,
kuřecí žampiony,
kureci maso se zampionama,
kuřecí s žampióny,
kuřecí prsa na žampiónech,
kureci na žampiony,
kuřecí maso s žampionama,
recepty kuřecí maso,
kuřecí se žampionama,
kuřecí a žampiony,
zampiony s kurecim masem,
kuřecí mas se se žampiony,
recepty z kuřecího masa,
kuřečí maso recepty
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
pórek,
arašídy,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
omáčka sojová,
olej olivový
Komentáře (9)
No, já bych se v tom až tak nerochnila, co vy můžete vědět o tom příteli, že
Mě spíše zaujalo v rcp "...oříšky a zalijeme je horkou vodou a necháme chvíli odležet, aby změkly." Obvykle se buráky naopak upravují tak, že aby v jídle byly chrumkavé
A formulace "Ještě chvíli za stálého míchání opékáme až je maso měkké. " také nepatří k těm nejšťastnějším. Ta "chvíle" je podle množství masa (krájeného na nudličky) do dvou minut
Přidala jsem navíc jednu čili papričku a půlku cibule. I bez oříšků chrochtal blahem, ale s nima by to asi bylo ještě lepší.