Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Myslivecký salátek

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Clariska20 Clariska20

Náročný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 190 kJ /
523 kcal
Bílkoviny72,00 g
Tuky7,07 g
Vláknina11,16 g
Cholesterol 143 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy38,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Krok 2: Osmahneme i s cibulí nakrájenou nejemno na olivovém oleji s trochou solí, pepřem a salátovým kořením. Krok 3: Rajčata a okurku nakrájíme na kostičky. Krok 4: Žampiony oloupeme a spaříme. Krok 5: Pak je nakrájíme a přidáme ke směsi do pánve. Hlávkový salát omyjeme a poté natrháme na menší kousky(dle chuti). Krok 6: Připravíme si dresing z jogurtu a česneku. Krok 7: Česnek prolisujeme, do jogurtu trochu osolíme a opepříme. Krok 8: Do misky dáme brambory nebo těstoviny, pak přidáme zeleninu, maso i s výpekem a žampiony. Krok 9: Promícháme. Krok 10: Na talíř servírujeme přelité dresingem.

Zveřejněno 12. 3. 2013

Poznámka autorky Clariska20

fotografii přidám později až budu vařit příště, tu kterou mám je rozmazaná :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivecký salátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Vgn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Myslivecký salátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Vgn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jsem rada ze salat chutnal. Foto je super... Obcas take brambory opecu, ma to pak takovou lepsi chut. ☺

Přiznám se, že jsem si nebyla jistá, že mám ta rajčata s okurkou opravdu smíchat s tím masem dohromady. Nakonec jsem to udělala a vysloužila si od přítele velikou pochvalu. Bylo to skvělé.:-p. Jediná surovina, kterou jsem zaměnila, byla cibule. Červenou holt ráno neměli a tak jsem dala klasickou žlutou;-). A brambory jsem malinko opekla, je to fakt super. Přidávám foto, plusík a doufám, že tak nějak to má vypadat.:-)

to musí být dobrota, to bez fotky dlouho nebude;-):-):yes:

Tématické fráze:
myslivecký talíř, myslivecké talíře, recept saláty-myslivecký, spařený hlávkový salát

Suroviny:
maso kuřecí, maso vepřové, brambory, rajče, salát hlávkový, okurka salátová, žampióny, cibule červená, česnek, jogurt bílý, pažitka, sůl, pepř, koření salátové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu