Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Moje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 7 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 5 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 8 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 9 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 10 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 10 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 10 hodinami
Tématické fráze:
lilek v remosce,
lilek à la jean,
pečený lilek s rajčaty remoska,
olivovakucharka,
lilek v remosce,
zapečený lilek s ciabatou,
zapečený lilek v remosce,
recept z lilku,
lilek la,
zapečený lilek v v remosce,
lilek v v remosce,
buchty z lilku,
lilek a¨la jean,
lilek jean,
webgarden.cz olivovakucharka,
olivovakucharka.cz,
lilek
Suroviny:
lilek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
tymián čerstvý
Komentáře (10)
hosta: díky, Jituš, je vidět, že je nás opravdu hodně příznivců této jednoduché a fantastické dobroty.