Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYWv
Moje poznámka
Vinná klobása pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYWv
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 2 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatová omáčka na těstoviny
Bohunka37 před 42 minutami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
sazovitz před 1 hodinou
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Hanis před 1 hodinou
Cuketový perník
LilianaKofronova před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
Patricia97 před 2 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Miary před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 3 hodinami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 6 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 14 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 16 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása,
vinná klobása recept,
klobásy recepty,
vinné klobásy,
recept vinná klobása,
pikantní klobásy,
klobása,
vinná klobása recepty,
recepty vinná klobása,
recept na klobásy,
vinné klobásy recept,
výroba vinné klobásy,
vinná klobása trochu jinak,
vinná klobása cena,
jak se dela vinna klobasa,
recept na vinne klobasy,
recept na vinnou klobásu,
víroba vinné klobásy,
recepty na vinnou klobásu,
recepty z vinné klobásy
Suroviny:
klobása vinná,
cibulka jarní,
hořčice kremžská,
koření
Komentáře (16)
pepř je zde, byl k mání v albertu, nevzpomínám si přesně na částku, tuším kolem 20kč. Brala jsem více lahviček, vždy koupí ten, kdo na něj narazí a dělíme se:) Je pikantní, nepálí, trochu sladkolyselé chuti. Mnoho pokrmů krásně doladí, netřeba vařit, staří přidat pár kapek v závěru. S kremžskou hořčicí si doslova "libuje" :) Zas frčím něco dělat, hodně prima nápadů v kuchyni všem