Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása pikantní

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

J. A.

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vinnou klobásu vytvarujeme do žádaného tvaru, lehce obalíme v mouce, krátce opečeme na tukem vymazané pánvi, vyjmeme, přidáme vývar z knedlíčků (knedlíčky z vinné klobásy), hořčici dle chuti, koření, necháme přejít var. Krok 2: Klobásu vložíme zpět, přidáme nakrájenou jarní cibulku, nevaříme, už jen prohřejeme. Podáváme s bramborem, pečivem, jak kdo má rád.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 9. 4. 2010

Poznámka autorky J. A.

Velmi rychlé pokud máme vařené brambory, které můžeme rovněž prohřát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása pikantní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYWv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása pikantní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYWv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

J.A., to je v pohodičce, dokonce jsem na to Jani zvyklá od Václava Froňka, který mi říká Bábinko pravidelně:-D:-D:-D:-D:-D

A ještě poděkování za vlídné příjetí, :-K:-K:-K

Papriko díky moc za odkaz, zelené se mi líbí, vyzkouším :-K:yes:

J. A. Bibinka, Bábinka, to je fuk, jinak je to Jana a já taky a taky tě vítám mezi námi a Bibi není urážlivá, určitě by ji to pobavilo;-) Tak ať se ti mezi námi líbí:-)

Tabasco vyrábí několik druhů - klasické (to miluje můj muž), já mám ráda právě toto zelené - je jemnější, dále česnekové ... mrkni sem http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.maco... ... tady je vyobrazeno 5 druhů, ale možná jich dělají i víc.;-)

Bibinko díky za milé uvítání. (už jsem málem napsala "bábinko), snažím se uhlídat a nepoplést. Pokud by se stalo, ne s úmyslem.. J. :-)

Papriko a ostatní, omluva za mystifikaci :-8, my tomu tak říkáme už dlouho, tato lahvička je náhražkou za dovážený nakládaný zelený pepř v hodně podobném nálevu. Šlo o naložené kuličky pepře v mírně sladkokyselém nálevu. Zmizel, už je to asi deset let. Bohužel firmu nepamatuji, kdyby někdo věděl ..? Klasické tabasco je hodně ostré,jestli znáš jiné, jemnější, poraď prosím. Díky, Jana :-)

J.A., vítám tě v naší Topácké rodině, už jsi také jejím členem;-) a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:yesRecept znám, taky už jsem dělala a je to moc dobrý, tak ti dávám 4.boda hned:yes:

:yes: jj green peper -jsou zelené papričky

Moc pěkné:yes:

J.A. - nic proti, ale ta omáčka v lahvičce na fotce je ze zelených čili papriček - jsou tam i vyfocené na etiketě. Já si ji kupuju originál od fi. Tabasco. ;-)

Hezké odpoledne přeji :)
pepř je zde, byl k mání v albertu, nevzpomínám si přesně na částku, tuším kolem 20kč. Brala jsem více lahviček, vždy koupí ten, kdo na něj narazí a dělíme se:) Je pikantní, nepálí, trochu sladkolyselé chuti. Mnoho pokrmů krásně doladí, netřeba vařit, staří přidat pár kapek v závěru. S kremžskou hořčicí si doslova "libuje" :) Zas frčím něco dělat, hodně prima nápadů v kuchyni všem :-K:yes:

Zajímavý recept ;-)Počkám si na info o tom pepři :-)

co je to prosím ten tekutý pepř? mohla bys ho vyfotit a dát sem? jinak to je zase něco nového:yes::-D

Taky jsem si ji dnes koupila, tak uvidíme, co vymyslíme;-).:yes::yes: (Tekutý, zelený pepř?):-O:-O Neznám:-S

Tématické fráze:
vinná klobása, vinná klobása recept, klobásy recepty, vinné klobásy, recept vinná klobása, pikantní klobásy, klobása, vinná klobása recepty, recepty vinná klobása, recept na klobásy, vinné klobásy recept, výroba vinné klobásy, vinná klobása trochu jinak, vinná klobása cena, jak se dela vinna klobasa, recept na vinne klobasy, recept na vinnou klobásu, víroba vinné klobásy, recepty na vinnou klobásu, recepty z vinné klobásy

Suroviny:
klobása vinná, cibulka jarní, hořčice kremžská, koření

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu