Vinná klobása pikantní
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velmi rychlé pokud máme vařené brambory, které můžeme rovněž prohřát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2010 21:04
J.A., to je v pohodičce, dokonce jsem na to Jani zvyklá od Václava Froňka, který mi říká Bábinko pravidelně
17. 4. 2010 20:45
A ještě poděkování za vlídné příjetí,
17. 4. 2010 20:44
Papriko díky moc za odkaz, zelené se mi líbí, vyzkouším
9. 4. 2010 22:10
J. A. Bibinka, Bábinka, to je fuk, jinak je to Jana a já taky a taky tě vítám mezi námi a Bibi není urážlivá, určitě by ji to pobavilo Tak ať se ti mezi námi líbí
9. 4. 2010 22:02
Tabasco vyrábí několik druhů - klasické (to miluje můj muž), já mám ráda právě toto zelené - je jemnější, dále česnekové ... mrkni sem http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.maco... ... tady je vyobrazeno 5 druhů, ale možná jich dělají i víc.
9. 4. 2010 21:33
Bibinko díky za milé uvítání. (už jsem málem napsala "bábinko), snažím se uhlídat a nepoplést. Pokud by se stalo, ne s úmyslem.. J.
9. 4. 2010 21:28
Papriko a ostatní, omluva za mystifikaci , my tomu tak říkáme už dlouho, tato lahvička je náhražkou za dovážený nakládaný zelený pepř v hodně podobném nálevu. Šlo o naložené kuličky pepře v mírně sladkokyselém nálevu. Zmizel, už je to asi deset let. Bohužel firmu nepamatuji, kdyby někdo věděl ..? Klasické tabasco je hodně ostré,jestli znáš jiné, jemnější, poraď prosím. Díky, Jana
9. 4. 2010 15:04
J.A., vítám tě v naší Topácké rodině, už jsi také jejím členem a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:yesRecept znám, taky už jsem dělala a je to moc dobrý, tak ti dávám 4.boda hned
9. 4. 2010 14:02
jj green peper -jsou zelené papričky
9. 4. 2010 14:01
Moc pěkné
9. 4. 2010 13:52
J.A. - nic proti, ale ta omáčka v lahvičce na fotce je ze zelených čili papriček - jsou tam i vyfocené na etiketě. Já si ji kupuju originál od fi. Tabasco.
9. 4. 2010 13:39
Hezké odpoledne přeji :)
pepř je zde, byl k mání v albertu, nevzpomínám si přesně na částku, tuším kolem 20kč. Brala jsem více lahviček, vždy koupí ten, kdo na něj narazí a dělíme se:) Je pikantní, nepálí, trochu sladkolyselé chuti. Mnoho pokrmů krásně doladí, netřeba vařit, staří přidat pár kapek v závěru. S kremžskou hořčicí si doslova "libuje" :) Zas frčím něco dělat, hodně prima nápadů v kuchyni všem
pepř je zde, byl k mání v albertu, nevzpomínám si přesně na částku, tuším kolem 20kč. Brala jsem více lahviček, vždy koupí ten, kdo na něj narazí a dělíme se:) Je pikantní, nepálí, trochu sladkolyselé chuti. Mnoho pokrmů krásně doladí, netřeba vařit, staří přidat pár kapek v závěru. S kremžskou hořčicí si doslova "libuje" :) Zas frčím něco dělat, hodně prima nápadů v kuchyni všem
9. 4. 2010 12:29
Zajímavý recept Počkám si na info o tom pepři
9. 4. 2010 12:12
co je to prosím ten tekutý pepř? mohla bys ho vyfotit a dát sem? jinak to je zase něco nového
9. 4. 2010 11:55
Taky jsem si ji dnes koupila, tak uvidíme, co vymyslíme. (Tekutý, zelený pepř?) Neznám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 22 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 32 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 36 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit vinnou klobásu. Naučíme vás dva způsoby
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: vinná klobása vinná klobása recept klobásy recepty vinné klobásy recept vinná klobása pikantní klobásy klobása vinná klobása recepty recepty vinná klobása recept na klobásy vinné klobásy recept výroba vinné klobásy vinná klobása trochu jinak vinná klobása cena jak se dela vinna klobasa recept na vinne klobasy recept na vinnou klobásu víroba vinné klobásy recepty na vinnou klobásu recepty z vinné klobásy
Suroviny: klobása vinná, cibulka jarní, hořčice kremžská, koření
Vinná klobása pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYWv
15 názorů