Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do zapékací mísy si nahrubo nastrouháme květák, sýr a uzeninu. Nalijeme olej, smetanu. Osolíme, přidáme 4 vejce a bazalku. Vše pořádně promícháme a dáme péct na 150-160°C. Pečeme asi hodinu.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYjP
Moje poznámka
Zapékaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYjP
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 9 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 9 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 8 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 8 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapékany květák,
zapíkaný květák,
recept na zapekany kvetak,
vše o vařeni zapečeny květak,
zapékaný květák recept,
zapečený květák s brokolicí,
recepty zápekaný květák,
zapečený květák a brokolice,
zapékané květák,
recepty na zapečený květák,
květák zapékaný,
květak recepty,
zapékaný květák recepty,
recepty na zapékaný květák,
zapečený květák recept,
zapečená brokolice a květák,
zapeceny květák,
recept zapékaný květák,
zapýkaný květák,
zapekaný květák top recepty
Suroviny:
květák,
sýr eidam,
smetana na vaření,
vejce,
uzenina,
sůl,
bazalka čerstvá,
olej
Komentáře (5)
Dávám ti 1. boda