Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 281 kJ / 1 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 46,25 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 205,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohový bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8BR
Moje poznámka
Přílohový bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8BR
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 59 minutami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 6 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 22 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 39 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 42 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 2 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy salat,
příprava bramborového salátu,
jak uvařit brambory na salát,
jak dlouho varit brambory na salát,
doba vaření brambor na salát,
brambory na bramborový salát,
bramborový salát se salámem,
bramborý salát,
brambory na salát,
porce bramborového salátu,
vaření brambor na salát,
řecký bramborový salát,
recepty.cz bramborové saláty,
bramborový salát s jogurtem,
bramborovy salat porce,
bramborový salát příprava,
bramborový salát 10 porcí,
jak varit brambory na salat,
jak dlouho vařit brambory ve slupce,
salat z brambor
Suroviny:
brambory,
salám gothaj,
jogurt smetanový,
majolka,
směs zeleninová sterilovaná,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
1/2 malé konzervy kukuřice
1 malá sklenička 330 g mrkev s hráškem - HAMÉ
1 větší cibule (na kostičky spařit - ztratí se cenné vitamíny, nebo vymáčet a vyluhovat silice ve studené vodě, jak radí děda Josef Holub)
8 vajec přetlačených přes kolečko
3 lžíce láku z okurek
4 malé sterilizované okurky nakrájené na malé kostičky Né víc!!
Souhlasím s Věrkou, je dobré cibuli spařit, salát vydrží v ledničce déle a u některých strávníků nedělá potíže.
Uzeninu jsem tentokrát nedával, ale příště asi zaexperimentuju.
Pokud chcete aby vám salát vydržel v ledničce několik dní, přidejte a zamíchejte jogurt a majonézu jen do množství, které potřebujete následující 1-2 dny a zbytek uložte do ledničky. Vydrží takto i 5 dní.