Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYWv
Moje poznámka
Vinná klobása pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYWv
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 15 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 17 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 7 hodinami
Margot kuličky
Junys před 7 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 7 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 8 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 8 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 10 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 10 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 10 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 10 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 11 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása,
vinná klobása recept,
klobásy recepty,
vinné klobásy,
recept vinná klobása,
pikantní klobásy,
klobása,
vinná klobása recepty,
recepty vinná klobása,
recept na klobásy,
vinné klobásy recept,
výroba vinné klobásy,
vinná klobása trochu jinak,
vinná klobása cena,
jak se dela vinna klobasa,
recept na vinne klobasy,
recept na vinnou klobásu,
víroba vinné klobásy,
recepty na vinnou klobásu,
recepty z vinné klobásy
Suroviny:
klobása vinná,
cibulka jarní,
hořčice kremžská,
koření
Komentáře (16)
pepř je zde, byl k mání v albertu, nevzpomínám si přesně na částku, tuším kolem 20kč. Brala jsem více lahviček, vždy koupí ten, kdo na něj narazí a dělíme se:) Je pikantní, nepálí, trochu sladkolyselé chuti. Mnoho pokrmů krásně doladí, netřeba vařit, staří přidat pár kapek v závěru. S kremžskou hořčicí si doslova "libuje" :) Zas frčím něco dělat, hodně prima nápadů v kuchyni všem