Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 197 kJ / 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,08 g |
Tuky | 44,04 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 4,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWE
Moje poznámka
Štika na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWE
Nejnovější recepty
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinkové pesto
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 2 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 2 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 2 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 2 hodinami
Jednohubky na párty
Moanka před 2 hodinami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 2 hodinami
Tématické fráze:
štika recepty,
štika recept,
morske ryby recepty,
mořská štika recept,
recept na štiku,
mořská štika recepty,
recepty na štiku,
jak připravit štiku,
recept štika,
mořská štika,
recept na mořskou štiku,
recpti,
recepty z mořské štiky,
polévka ze štiky,
recepty mořská štika,
recepty ryby stika,
porek na ryby,
pečená štika,
recepty ze štiky,
vaření štika
Suroviny:
mořská štika,
slanina anglická,
pórek,
šťáva citronová,
sůl,
víno,
paprika sušená sladká,
pepř
Komentáře (2)