Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Moje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
nakládání okurek rychlokvašky,
nakládání okurek,
jak udělat rychlokvašky,
nakládané okurky bez sterilizace,
lak na rychlokvasky,
lák na nakládání okurek,
nakládání okurek do deka,
okurky rychlokvašky,
sterilizace okurek,
lák na okurky na jednu sklenici,
nálev na okurky bez sacharinu,
okurky rychlokvašky recept,
nálev na okurky na jednu sklenici,
jak nakládat okurky,
nakládání okurek bez sterilizace,
nakládání okurek deko,
nálev na okurky rychlokvašky,
lak na okurky,
nálev na bzenecké okurky,
lak na okurky rychlokvasky
Suroviny:
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
sůl,
cukr krupice,
sacharin,
ocet,
voda
Komentáře (24)
Každý si však nájde svoj spôsob, ktorý mu vyhovuje.
Gde stojí psáno, že fotečky nemůžou být z loňska, he?
Bych řek, že na 2. fotečce je úroda z předpředloňska...
No, já uvařím hafo nálevu do foroty a uchovávám ho v chladu. Bez úhony přežije celou okurkovou sezonu...
pro Coleta a Pohl: budu ráda, pokud se podělíte o svůj recept na lák do okurek.... jsem v tomhle fakt úplný začátečník
Pro autorku receptu: doufám, že se na mě nebude zlobit, že se rozvíjí diskuse malinko jinam...
kopr a kolečka cibule,mrkve a česneku to zase chutná nám.
A taky bez umělého sladidla.
Koření pepř,nové koření,hořčicová semínka a bobkový list...
Přeji ať se všem vydaří.