Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 25,62 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 116,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Moje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 23 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 24 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 26 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí v remosce,
hovezi z remosky,
hovězí maso v remosce,
remoska recepty maso,
recept na hovězí v remosce,
hovězí v remosce recepty,
hovezi maso z jednoho hrnce,
hovězí z jednoho hrnce,
hovězí plátky v remosce,
hovězí vývar v remosce,
hovězí kostky v remosce,
remoska recepty hovězí guláš,
hovězí zadní v remosce,
hovězi z jednoho pekače,
hovezi vyvar z remosky,
hovezi pecene v remosce,
jak delat maso v remosce,
remoska recept hovězí,
steak v remosce,
štepanska v remosce
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule,
brambory,
vývar
Komentáře (20)
No jo, no... Beztoho to sem časem zase nějaká aktivistka vloží jako nový rcp.
recept jsem našla ve staré kuchařce a sama jsem s ním byla překvapena. Maso bylo krásně měkké, štavnaté a hlavně, uvařeno téměř bez práce. V tom vedru se nedalo stát u lotny