Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,67 g |
| Tuky | 46,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 2,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaný Hermelín v alpské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AMP9
Moje poznámka
Restovaný Hermelín v alpské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AMP9
Nejnovější recepty
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 51 minutami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza z rohlíků
zonoro před 22 minutami
Afrika řezy
hliboka před 40 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Tématické fráze:
alpská šunka,
hermelín recepty,
hermelín šunka,
hermelín vaření,
vareni hermelin,
sunka potrit olejem,
alpské sýry,
alpské sýry,
hermelín, šunka,
grylovany hermelin,
grylovany hermelin v parmske sumce,
hermelín se šunkou,
smažený hermelín s parmskou šunkou,
smažený hermelin obalený v parmské šunce,
jak obalit hermelin se šunkou,
hermelín a šunka,
smazeny hermelin v parmske sunce,
předkrm hermelín se šunkou,
alpske syry,
obaleny hermelin se šunkou
Suroviny:
sýr hermelín,
cibulka jarní,
šunka alpská,
olej,
majonéza
Komentáře (14)
+